Берое ще обяви съвсем скоро бъдещето на нападателя Мартин Камбуров. Това разкри спортният директор на клуба Валентин Грудев пред "Тема Спорт".

37-годишният Камбуров ще подпише договор със заралии и за следващия сезон. През уикенда той се разписа веднъж при 4:1 над Черно море и вече еднолично е №2 във вечната ранглиста на голмайсторите в Първа лига със 197 попадения.

Камбуров задмина Наско Сираков във вечната ранглиста на голмайсторите

Камбуров задмина Наско Сираков във вечната ранглиста на голмайсторите

Нападателят реализира своето 197-о попадение

"Камбуров работи много добре за Берое. Поздравявам го и за това, че изпревари Наско Сираков по голове и пред него остана само Петър Жеков. Имаме стратегия за него, може да се каже, че сме взели решение за бъдещето на Камбуров. В близко време ще го обявим", каза Грудев.

"С изключение на 10-15 минути срещу Черно море, които показаха, че влизаме трудно в срещите, съм доволен от видяното във Варна. Владеехме инициативата през цялото останало време и създадохме много положения. Реализирахме цели 4 и не можем да сме по-доволни. Поздравления и за хеттрика на Педро Еуженио, който беше отличен в този мач. Този успех ни даде голямо самочувствие", добави Грудев.

Контузията на Антон Карачанаков по-сериозна от очакваното

Контузията на Карачанаков по-сериозна от очакваното

Юношата на Пирин ще е готов за игра поне след месец