Наставникът на Берое Александър Томаш сподели след загубата от Лудогорец, че според него сега е моментът тимът да бъде още по-сплотен.

"Първото полувреме бяхме по-добрият отбор, допуснахме ситуации и то от страх, отбелязаха през първото полувреме два гола, опитвахме да създаваме положения, но видях индивидуалните качества на определени футболисти надвиха отборното, което не ми хареса. Това не е до качества, а до психологическото състояние на играчите. Убеден съм, че това е начинът да се печели, с надиграване, хората дойдоха да ни подкрепят, надявах се до последно да ги зарадваме с победа"

"Малки детайли ни попречиха, за мен отборът е семейство, сега е моментът да бъдем още по-сплотени, защото идва нов важен мач. Винаги за добър футболист има място, не е лесно да вземем класен футболист. За Димитър Бербатов това са спекулации. Аз съм отдаден изцяло на Берое, живея и мисля да подобрявам себе си, отбора и клуба. Докато хората, които ръководят клуба ми вярват ще бъда отдаден с цялото си сърце и душа", добави той.

Лудогорец победи Берое с 4:2

Лудогорец победи Берое след голово шоу в Стара Загора

Разградчани с пълен актив от точки след първите два мача