Нападателят Мартин Камбуров и треньорът Александър Томаш са най-високоплатените служители на Берое.  Нападателят прибира по над 12 бона на месец. В подобни граници е и заплатата и на Томаш. В договора на треньора има фиксирани и сериозни бонуси, пише "Тема спорт". 

От наставниците в елита повече от него получават само Петър Хубчев (Левски), Стамен Белчев (Арда) и Станислав Генчев (Лудогорец). Ако Томаш успее да класира Берое за участие в евротурнирите, ще получи много голяма премия, както и ако спечели Купата на България. Интересното е, че част от заплатата на Мартин Камбуров се плаща от пловдивски бизнесмен, който подпомага финансово школата на заралии. Той е поел този ангажимент още при преминаването на Камбуров от Локомотив Пловдив в Берое през август 2017 година.

Защитникът Иван Бандаловски е третият най-високо платен българин в клуба след Томаш и Камбуров. Той също получава петцифрено възнаграждение. Очаква се в най-скоро време ръководството на заралии да започне разговори с бранителя за нов договор.

Халф на Берое с гол срещу Чили

Халф на Берое с гол срещу Чили

Старозагорци приемат Славия в понеделник от 20 ч.