Договорът на защитника Сиам Бен Юсеф с Берое изтече и той няма да остане под Аязмото през следващия сезон.

Тунизийският национал премина в Берое през януари и бе неизменна част от състава на Петър Хубчев.

Берое планира три контроли по време на лятната си подготовка

Берое планира три контроли по време на лятната си подготовка

"Зелените" се събират за първо занимание на 13 юни

"Заминах за България през януари, за да играя редовно и да подобря физическото си състояние. Направих го. Сега бих искал скоро да започна нов проект. Чувствам се добре след това преживяване, пристигнах да натрупам мачове и се радвам, че успях да го направя. Стигнахме до плейоф за Лигата на конференциите. Всичко това ме накара да искам да продължа да играя футбол още дълго време. Гладен съм, във форма съм и съм готов за ново предизвикателство.

Ако е възможно, искам да се върна във Франция. Играл съм в много лиги, запознат съм с много култури и различни подходи към футбола. Имам опит и в националния отбор на Тунис, където участвах на Мондиал 2018. Искам да изпитвам удоволствие.

COVID-19 ме удари силно, но искам да продължа. Престоя ми в България, в Берое бе да се възстановя физически и това е доказателство, че искам да играя и да се забавлявам", продължи защитникът.

Разбира се, че ще разгледам всяка една оферта, включително от отбори от Лига 2. Целта ми е да дам всичко от себе си на отбора, в който ще отида да играя. Ако мога да го направя в Лига 2, това би било добре за мен", каза още Бен Юсеф.

Иван Караджов се завръща в Берое?

Иван Караджов се завръща в Берое?

Периодът на Караджов с екипа на Берое бе един от най-успешните в неговата кариера