Мартин Камбуров вече има 200 гола в елитния ни футбол. Легендата на Локомотив (Пловдив) призна, че е горд с постижението си и се надява да продължи да е полезен за отбора.

Томаш: Аплодисментите днес са изцяло за Камбуров!

Томаш: Аплодисментите днес са изцяло за Камбуров!

"Малко хора имат 200 мача, а какво остава за 200 гола"

"През цялото време играхме по-добре. Можехме да вкараме и още голове. Верея заслужава уважение, щом е в Топ 6. Така се разви мачът и ние сами си го направихме лесен.

Още не мога да асимилирам факта, че вече имам 200 гола в елита. Голямо постижение е. От толкова много футболисти само двама - аз и Петър Жеков, сме стигнали до тази кота. Всеки, който е играл футбол, може да оцени какво означава това. За мен е огромен труд. Зад тези цифрички се крие голям труд, големи лишения. Колкото и клиширано да звучи, наистина е така.

Още когато дойдох в Берое, казах, че ще давам всеки ден всичко от себе си и на тренировки, и на мачове. Понякога не се получава. Ще се опитам да продължа да помагам на младите с опита и качествата си. Особено следващата година това ще е главната ми роля. Със сигурност няма да взимам толкова участие в мачовете като титуляр. Но всеки път, когато треньорът ме пусне, независимо за 20, 30 минути или цял мач, ще се опитам да помагам на отбора, защото в Берое се работи професионално и феновете го заслужават", каза голмайсторът.

Берое победи Верея с 3:0 като гост

Берое се възползва от издънката на Левски и се нареди под №3 в Първа лига (ВИДЕО)

Мартин Камбуров отбеляза своя гол №200 в елита!