Спортният директор на Берое Валентин Грудев даде мнението си за победата с 3:1 над Левски, както и сезонът, който старозагорци изиграха. 

"Аз лично съм много доволен от момчетата, показахме и затвърдихме стила, който в последните ни мачове демонстрираме. С него надиграхме доста отбори, включително и шампиона на България. Успяхме да накараме и ЦСКА да играе 70 минути дефанзивно. Успяхме да вземем максималното от преките съперници и три пъти победихме Левски.

Ако махнем сътресението в средата на плейофите, сега щяхме и да сме по-щастливи. Но тези момчета играят срещу отбори, които също са мотивирани за успехи. Доволен съм от сезона.

Търсим две, максимум три позиции. Търсим централен нападател, с цялото ми уважение към Мартин Камбуров, с когото сме в симбиоза. Търсим може би и офанзивен халф, а може би следващата седмица ще обявим първите две попълнения - български футболисти. Ще се разделим и с някои играчи. 

Охене и Педро имат договори за още по една година с Берое. С повечето футболисти от днес имаме дългосрочни договори, по време на мача ни информираха за сериозен интерес към нашите футболисти. Не сме клуб, който с лека ръка отказва пари за играчи. 

Всички футболисти ще са на линия, Ангелов и Вандерсон са готови за подготовката. Никита Баранов и Охене са с нормални за футбола проблеми, затова ги пуснахме да си направят операциите.

Днес водих преговори с два отбора от Втора лига, ще искаме всички наши юноши, с които ше подпишем договори, да трупат игрова практика подготовка там. На този етап не всички заслужават да влязат веднага", заяви Грудев.

Берое победи Левски с 3:1

Берое сломи експериментален Левски, Камбуров отново наказа любимата си жертва

Ветеранът с два гола за 3:1 над "сините"