Старши треньорът на Берое - Александър Томаш определи групата за предстоящия двубой в Първа лига с Лудогорец. Срещата е утре от 20:30 часа.

От сметките отпадна Мартин Камбуров, който е наказан за един мач заради натрупани жълти картони. Това обаче не е единственият проблем пред старозагорци. До последно под въпрос ще бъдат Карлос Охене и Мартин Райнов.

Берое без Мартин Камбуров срещу Лудогорец

Берое без Мартин Камбуров срещу Лудогорец

Причината - наказание от една среща

"Срещаме най-добрият отбор в България и шесткратен шампион, но нашата цел е да израстваме точно в такива мачове. Един отбор израства с постигане на победи и ние отново ще се борим за трите точки. Уважаваме всеки един противник, включително и шампиона от последните шест сезона, който разполага с доста добри индивидуални играчи, но точно в такива двубои ние можем да станем още по-добри", споделиха от треньорския щаб.

Групата на Берое: Душан Перниш, Георги Аргилашки, Камен Хаджиев, Матеус Леони, Милен Желев, Иван Иванов, Павел Виданов, Антон Карачанаков, Педро Еуженио, Борислав Цонев, Карлос Охене, Серджио Негрут, Иван Бандаловски, Веселин Пенев, Марко Адамович, Рубен Бригидо, Георги Динков и Мартин Райнов.