Tреньорът на Берое  заяви след загубата от Черно море (3:4), че отборът ще изглежда много по-добре, когато се окомплектова изцяло.

"Това ще е последната контрола, в която ще експериментираме с два равностойни и балансирани състава. Допуснахме изключително много грешки в защита, които са необясними.

Имаше и някои много добри неща. Успяхме да се върнем от негативен резултат, да обърнем развоя на мача. За елементарните грешки в защита не съм виновен. Отборът е на ръба на натоварването.

Трябва да се има предвид, че и преди ден имахме мач и сме с 16 човека, което е най-обезпокоителното. Направихме двойни смени, някои хора не играха на техните позиции, но сме принудени да се справяме с това в момента.

Смятам, че когато се окомплектоваме изцяло, ще изглеждаме много по-добре. Доволен съм, че отбелязахме голове, но бих бил още по-доволен, ако не бяхме допуснали такива голове.

На повечето позиции имам яснота кои ще са титулярите, но има хора, които ще пристигнат. Трябва да се види в какво състояние са. Има футболисти, които навлизат във форма, но в общи линии съм наясно", каза Колев.

Черно море зарадва рожденика Илиан Илиев с победа над Берое

Черно море зарадва рожденика Илиан Илиев с победа над Берое

"Моряците" се наложиха с 4:3