Петър Хубчев е подписал договор с Берое с немския си паспорт, научи "Мач Телеграф" от източник на стадиона под Аязмото.

Треньорът има контракт със "зелените" до края на сезона, а евентуални спорове между него и клуба няма за могат да се решават в родния съд, а ще бъдат пренасочени във ФИФА. От Берое разкриха, че треньорът е обяснил, че вече не разполага с български документ за самоличност.

Припомняме, че Левски, който Хубчев води преди да поеме Берое, още е близо до фалит, след като не се раздели по особено цивилизован начин с легендарния защитник и той и асистентите му на "Герена" осъдиха "сините" във ФИФА за огромна сума именно заради факта, че подписаха договор с клуба с немски паспорти.

Берое - Ботев (Пловдив), "канарчетата" шокираха домакините
на живо

Берое - Ботев (Пловдив), "канарчетата" шокираха домакините

Мачът е от 12:30 часа

Заради желанието си да получи всичките пари по договора с лихвите от Левски заклеймиха Хубчев, а той наскоро заплаши "сините", че ще извади документи. Така и не стана ясно какви точно ще бъдат те.

"Както един политик от по-далечното минало беше казал - когато му дойди времето, ще бъда принуден да си кажа мнението и ще покажа някои документи. А както казваше един политик от по-близкото минало - нека всеки сам си преценя, но сега не му е времето", каза Хубчев наскоро по темата Левски.

Иначе легендарният бивш защитник обяви, че се е върнал в Стара Загора по покана на кмета на града, която не е могъл д откаже.