Берое следи ситуацията с отстранените от първия отбор на Левски Димитър Костадинов и Здравко Димитров, съобщава "Тема спорт". Двамата бяха извадени от състава от треньора Станимир Стоилов заради провинения извън терена.

Онзи ден Мъри потвърди, че няма никакво намерение да ги реабилитира и до края на кампанията те ще тренират с юношеските формации. След това ще им бъдат търсени нови клубове. И двамата имат действащи контракти с Левски, така че искащите ги няма да могат да ги вземат като свободни агенти.

Изпълнителният директор на Берое: Имаме дългосрочни планове за Хубчев

Изпълнителният директор на Берое: Имаме дългосрочни планове за Хубчев

Пространно интервю със Стелиян Попчев

Треньорът на Берое Петър Хубчев бе човекът, привлякъл крилото Здравко Димитров на "Георги Аспарухов". Това се случи през лятото на 2019 година. Бившият младежки национал обаче така и не успя да се превърне в основна фигура в състава.

Старозагорци се нуждаят от офанзивен халф, какъвто е Димитър Костадинов, след като Илиян Стефанов разтрогна договора си с клуба и премина именно при сините.

Наред с това Хубчев иска и друг от столичани - Иван Горанов, на когото е бил наставник както в Берое, така и на "Герена".

Илиян Стефанов: Колективът в Левски е невероятен

Илиян Стефанов: Колективът в Левски е невероятен

"Направихме това, което треньорът искаше от нас"