Димитър Димитров е искал да освободи Педро Еуженио веднага след идването си в Стара Загора, съобщава "Тема спорт".

Стилиян Петров не иска да става президент на БФС

Стилиян Петров не иска да става президент на БФС

Легендата предпочита да се насочва към предизвикателства с по-малко напрежение

Херо все пак е решил да даде шанс крилото след настояване от страна на ръководството. След това Еуженио подобри представянето си, но в последния мач португалецът отново разгневи Херо, след като си изкара червен картон срещу Ботев в Коматево.

Така той ще пропусне важното домакинство на Царско село в следващия кръг, което означава, че за него годината приключи. Както е известно, след отпадането на Берое от ЦСКА 1948 за "Купата на България", Димитров се закани да изгони част от чужденците.

Снимка 450251

Източник: beroe.bg

Почти е сигурно, че клубът ще се раздели с централния защитник Ерол Алкан. Той не попадна в групата за двубоя с Ботев, въпреки, че е здрав. Засега положението на Рубен Бригидо е висящо. Меледже също може да последва Алкан. Както е известно, Херо вече освободи бразилеца Вандерсон.

Очакванията са наставникът да направи мащабна селекция през зимата. Причината е, че той разполага с доста ограничен ресурс от футболисти и има нужда от по-голяма дълбочина в състава си. Очаква се в отбора да дойдат поне четирима нови, като е много вероятно всички да са чужденци.