Берое организира специално събитие под надслов "Да аплодираме Камбуров в Храма" за предстоящия последен домакински мач от настоящия сезон. Голмайстор номер 1 в историята на българския футбол Мартин Камбуров ще бъде специален гост на "зелено-белите" по време на двубоя с Локомотив Пловдив в петък.

По този повод е предвидена и специална томбола, в която може да спечелите беройска тениска с автограф от Голмайстор номер 1! ТРИТЕ печеливши талона ще бъдат изтеглени на полувремето на двубоя с "Локомотив". Тегленето ще се проведе на светлинното табло, а номерата на спечелилите талони ще бъдат обявени в официалния сайт на клуба, както и на официалната Фейсбук страница! НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО победителят да бъде на стадиона, за да получи своята награда! С обявяването на победителите ще бъдат съобщени подробностите по получаването на наградата!

От Берое към феновете: Клубът има нужда от вас

От Берое към феновете: Клубът има нужда от вас

Заралии публикуваха видео, в което участват част от футболистите на отбора

Талоните за участие са на цена 5 лв. и вече са в продажба онлайн ТУК , в Официалния фен магазин на "Берое", както и на четирите каси на Eventim в Стара Загора:

1. ТЕХНОПОЛИС - бул. "Никола Петков" (до Парк Мол)

2. OMV Дезинтегратор - бул. "Руски"

3. ОМV Стара Загора - Три Чучура - кв. "Три чучура"

4. Български пощи - ул. "Св. Княз Борис I" 81

ТАЛОНИ ЩЕ СЕ ПРОДАВАТ И НА КАСИТЕ ПРЕД СТАДИОНА В ДЕНЯ НА МАЧА!

Продажбата на талони за участие приключва в 18 ч. на 13 май . Няма ограничение в броя на закупените бройки за участие. Талонът за участие в томболата не важи за вход на самата среща!

Да аплодираме Камбуров в Храма!