Разпадът в Берое, за който се говори в последните дни, е на път да бъде предотвратен, разбра "Тема Спорт". Оказа се, че повечето от българските футболисти са склонни да приемат новите финансови условия и да продължат да носят зеления екип и през пролетта.

И Кукула избяга от Берое

И Кукула избяга от Берое

Разпадът продължава

Тяхното условие е тимът да бъде поверен на бившия наставник на заралии Александър Томаш. Според добре информиран източник, ако той се завърне начело на отбора, то почти сигурно в Берое ще останат Камен Хаджиев и Александър Василев. Пред свои близки дори халфът Илиян Стефанов е обявил, че е склонен да отхвърли евентуално предложение от Левски. Както е известно, полузащитникът е харесван от наставника на сините и двамата вече са провели разговор относно възможността за негов трансфер на "Герена".

Назначението на треньора ще бъде в основата и относно решението на Мартин Камбуров дали ще продължи кариерата си или ще обяви нейния край.

Разпадът на Берое придобива застрашителни размери, само юноши останаха

Разпадът на Берое придобива застрашителни размери, само юноши останаха

Не е ясно бъдещето на Камбуров

"Ще говорим конкретно, когато видя кой ще поеме клуба, като ръководство и кой ще бъде треньор. Аз вече обявих, че съм готов да помогна, но това са важни за мен детайли", заяви пред "Тема Спорт" голмайстор №1 на всички времена в България.

Както е известно, той е в близки отношения с Томаш и хората от екипа му, като те бяха гости на галавечерта, организирана от нападателя в края на миналата година.

Левски се насочи към още един футболист на Берое

Левски се насочи към още един футболист на Берое

Абубакар Тунгара може да се озове на "Герена"