Треньорът на Берое - Николай Киров бе видимо недоволен от представянето на футболистите си след равенството 0:0 с Янтра (Габрово) в контролна среща.

"Нищо общо с контролите, които играхме до този момент в Турция. Имахме сериозен разговор още на полувремето. Не съм доволен по никакъв начин. Не съм доволен от отношението. Нищо общо с контролите, които играхме в Турция. Днес не видяхме нищо. Не видяхме нищо от това, което тренирахме. Трябва да има промяна на отношението. Разговорът с футболистите ще е кратък. Започваме да се готвим за следващия двубой.

Очакваме още трима футболисти. Къса като група сме. Единият мисля, че днес е кацнал. Другите двама се уточняват нещата с френския отбор и начинът на преотстъпване. Не е добро положението на Зария Ламбулич. Той от около две седмици отсъства от тренировъчния процес. Надявам се в понеделник да започне да тренира с топка.

Имаме двама човека, които документално са в процедура на изваждане на работни визи и най-вероятно няма да са готови за първия двубой. Има футболисти, които по обективни причини няма да могат да вземат участие в първия мач срещу ЦСКА.

Целта на отбора остава място в първите 10. Затова ще се борим. Имаме сериозен противник. С равни точки сме със сериозен противник. И програмата не е лека. Важното е, че имаме някаква цел. Не стоим на едно място. Гоним нещо по-напред в класирането. Дали ще се получи, първенството ще го покаже.

Младите момчета работят добре, работиха добре и в Турция. Ще имат игрово време във втория отбор. Който се представя добре, ще се качва при нас", каза Киров.

Берое и Янтра (Габрово) не успяха да се победят

Берое и Янтра (Габрово) не успяха да се победят

Играчите на треньора Николай Киров отбора бяха твърде предпазливи и рядко стигаха до голови ситуации