Треньорът на Берое - Николай Киров заяви след загубата от Септември (София), че неговите футболисти са влезли лошо във второто полувреме, което е довело до поражението.

"Явно гостите са се представили по-добре и съумяха да си вкарат ситуациите, които имаха. Оттам нещата се объркаха, особено през втория гол, при бърз преход те успяха да вкарат гол. Явно там ни е един от проблемите. Но като цяло започването на втората част винаги досега ни бяха по-добри, а сега обратното. Лошо влязохме във второто полувреме.

Имахме си нашите ситуации, трябваше да си ги завършим, да не разчитаме на доиграване. Точно когато ние затворихме фланговете, тогава допуснахме попадение.

Всяка една загуба няма как да не вкарва напрежение. Нашата преднина, която имахме пред нашите преследвачи, я загубихме и сега трябва да се борим за всяка една точка. Всеки един двубой е тежък, затова от всеки един отбор могат да се спечелят три точки, дано да е в следващия кръг.

Още двама човека имаме, които чакаме да се присъединят към групата. Но знаехме, че зимата ще е трудно, въпросът беше да не допускаме поредица без победа", каза Киров.

Септември (София) победи Берое с 2:1 в мач от efbet Лига

Септември (София) обърна Берое, ВАР отмени изравнителен гол на заралии в края на мача

Вижте подробности