Николай Киров вече е започнал работа по зимната селекция на Берое. Тя ще е от особено важно значение за стабилизирането на тима с оглед слабото представяне през есента. През втория дял на шампионата старозагорци ще се борят за своето оцеляване в елита, а то минава и през подсилване на състава. Белия вече има набелязани четирима играчи, които настоява да бъдат взети в Берое. Става дума за чуждестранни футболисти, които влизат във финансовата рамка на клуба, пише "Котаспорт".

В момента тимът на Берое не е добре балансиран и има изключително много пробойни. На практика Киров в момента няма централен нападател след контузията на Калоян Кръстев, а Луизиньо е под всякаква критика.

Белия нарочи трима за гонене

Белия нарочи трима за гонене

Ето кои са те

Киров със сигурност ще иска и да се раздели с няколко играчи, които в момента са само фигуранти в състава на Берое и се водят по списък, но на практика не играят, откакто той пристигна в Стара Загора.

Всичко това показва, че заралии ще имат нужда от нова сериозна селекция през зимата. Наставникът вече има набелязани четирима играчи, които настоява да бъдат взети в клуба. Междувременно той прави двустранни игри през последните седмици с цел да види и още футболисти, които идват на проби в Берое.