Последното ново попълнение на Берое Ромарио Мойс заяви, че е подписал с клуба до края на сезона и след това ще обмисли възможностите, които стоят пред него.

"Пристигнах в Берое чрез мениджърска агенция. Подписах с клуба до лятото. След това ще обмисля възможностите си", признава Ромарио.

"През януари се бях свързал с италиански агент. По това време той ми каза, че разговаря с директори на клуб от Серия Б и каза да изчакам. С надеждата да хвана този шампионат, чаках и не говорих с никого. Не беше писано да се случи и за съжаление загубих много време", добави румънският футболист.

Ромарио Мойс записва 25 мача и отбелязва два гола за Рапид Букурещ в Суперлигата и Купата на Румъния през сезон 2021/22. След това договорът му изтича, а от Рапид не му предлагат нов.

"През миналото лято имах няколко оферти, но поради определени обстоятелства не успяха да се реализират. Имах и проблеми с различни агенти. По-късно прекратих договора с моя агент. През следващите месеци имах предложение от Лига 2 на Белгия, но не ме устройваше. В същото време имах оферта и от Украйна, но заради ситуацията там взех решение да не ходя", допълни Ромарио.