Голмайстор №1 в историята на българския футбол - Мартин Камбуров вече мисли за живота извън футбола. Нападателят и половинката му Гергана се радват от половин година на първия си наследник.

41-годишният нападател стана голмайстор във футболното ни първенство за всички времена с 256 попадения, изпреварвайки легендата Петър Жеков, пише "Тема спорт". 

"Вече 8 години сме заедно", каза жената до Камбуров в интервю за bTV от новия им дом в Пловдив.

WINBET - истинската тръпка от победата! (18+)

"Малкият Мартин коренно промени живота ни и го осмисли. Радва ни", допълва щастливата майка.

"Наистина това е най-хубавото нещо - да имаш дете. Преди не вярвах на хората, когато ми го казваха, но след раждането на Мартинчо вече зная, че наистина е така. Ежедневието ни коренно се промени. Дори да имам тежки моменти във футбола, загуби, когато се прибера у дома и го видя, забравям всичко", обясни Мартин Камбуров.

Мартин Камбуров: На 90% мисля, че ще спра с футбола още сега

Мартин Камбуров: На 90% мисля, че ще спра с футбола още сега

"Не съм взел окончателно решение"

"За рекорда получих поздравления от футболисти, които са икони в българския футбол. Стоичков беше един от първите, които ми честитиха, Христо Бонев, Димитър Бербатов - голмайстор номер 1 в националния ни отбор, много левскари също - Войн Войнов, Пламен Гетов, Георги Иванов-Гонзо и др. За моя нерадост Петър Жеков не ме е поздравил. Може да има някаква причина", каза Камбуров.

Голмайсторът и спътницата в живота му Гергана разкриха и за бизнеса си. Оказа се, че Камбуров изкарва пари и извън футбола. Двойката има цех за мебели и смята да го развива. Също така възнамеряват да се пробват и в други посоки.

"Във футбола съм успешен, надявам се и след футбола да имам успешни проекти", добави Мартин Камбуров.