Нападателят на Берое - Мартин Камбуров сподели, че е постигнал личната си цел. Ветеранът говори по време на партито, организирано от него по случай подобрения рекорд на легендата Петър Жеков.

"Искам да помогна на Берое до май месец. Клубът ми помогна за рекорда и аз съм длъжен. Нямам чак толкова голяма мотивация, за да продължа в друг отбор. Постигнах нещо невероятно - да вкараш 256 гола и да си №1.

Всеки рекорд си е ценен сам по себе си, но мисля, че моят е несравним. Постигнах целта си. Ако продължа до май месец, то ще бъде в Берое. Пред отбора предстои тежка пролет. Бях 4, 5 години в Локомотив (Пловдив) и феновете ни събираха пари, за да оцелеем.

Това няма да е нещо ново за мен. Един мач между Локо (Пд) и Берое на "Лаута" ще стане много хубав за мой бенефис. Все пак 145 гола съм ги отбелязал с екипа на Локомотив.

Всички голове са ми еднакво ценни. Не съм целил да вкарвам само на Левски, така се е получило. Когато вкараш на Левски, отзвукът е много по-голям. Договорът ми с Берое е до края на декември. За продължаването искам да изчакам. Виждате ситуацията се променя много бързо", каза Камбуров.

Защитник на Берое е все по-близо до трансфер в Австрия

Защитник на Берое е все по-близо до трансфер в Австрия

Преговорите между старозагорския клуб и ЛАСК (Линц) за бранителя от Кот д'Ивоар са в много напреднала фаза