Голмайстор номер 1 в българския футбол Мартин Камбуров заяви пред колегите от "dsport", че е щастлив, че утре ще може да помогне на Берое, макар и не на терена. Заралии ще разиграят три фланелки с негов автограф по време на последния им домакински мач срещу Локомотив (Пловдив) в петък.

"Стелиян Попчев ми се обади, който сега стана спортен директор. Той ми каза, че зимата като си тръгнах, клубът претърпя криза и не сме се разделили както трябва. Решихме да присъствам на последния домакински мач, да ми подарят някакъв плакет или да има някакво изпращане. В ситуацията, в която е отборът, ще се подпомогне клуба с тази томбола за моя фланелка. Радвам се, че мога да помогна и вече не като футболист на терена.

На мен ще ми е приятно да се видя с публиката. Берое има основна част в моята приказка. И то точно срещу Локомотив Пловдив. Двата отбора, в които постигнах най-много и ми дадоха най-много. Винаги ще ми е приятно да се връщам в Стара Загора.

Само мога да кажа, че днес имах разговор с Попчев, че са очаквали да има интерес, но не чак такъв. Имало е доста ентусиазъм и продадени билети. Ще се радвам да се съберат колкото се може повече средства за Берое", каза Камбуров.

От Берое: Да аплодираме Камбуров в Храма!

От Берое: Да аплодираме Камбуров в Храма!

По този повод е предвидена и специална томбола