Наставникът на Берое - Петър Хубчев е пратил своя асистент Левон Апкарян в Северна Македония. През изминалия уиекенд специалистът е посетил няколко двубоя от елита, за да наблюдава на живо изявите на футболисти, които от лятото могат да бъдат привлечени в Стара Загора.

Апкарян има мисия да намери играчи на различни позиции, но приоритет са такива, които могат да бъдат използвани по двата фланга. Той е изгледал първото полувреме между Скопие и Брегалница (Щип), след което е посетил и още един местен двубой, пише "Труд".

В Берое предстоят сериозни промени около състава, тъй като голяма част от настоящия тим е с изтичащи договори. Затрудненото финансово положение на клуба допълнително усложнява селекционния процес. В радара на Хубчев попадат редица родни футболисти от Първа лига. Клубът вече води преговори за Калоян Кръстев от ЦСКА, Красимир Костов от Ботев (Враца), Айвън Ангелов от Беласица, както и с Божидар Кацаров от Локомотив (София).

Ситуацията се следи и около бившия футболист на клуба Иван Караджов, който понастоящем е част от ФК ЦСКА 1948. В обратна посока пък може да поеме Кийлън Лебон.

Берое иска да си върне Милен Желев

Берое иска да си върне Милен Желев

Универсалният футболист обаче има високи финансови изисквания