Наставникът на Берое Димитър Димитров коментира загубата на своя отбор с 0:3 от Локомотив (Пловдив) в контролна среща. 

"Нашият отбор не показа това, което може, но причините са ясни. Доста хора не играят, болни са, тепърва започват да тренират. Мисля, че до началото на първенството отборът ще изглежда различно. Ще играем в друга формация. Има умора във футболистите, повече са с нарушена подготовка. Отборът отстъпваше във всички аспекти и закономерен резултат", заяви Херо.

"От нито едно от полувремената не съм доволен. Надявам се болните хора да почнат да тренират. Резултатите не са важни за мен. Мен ме интересува поведението и настроението. Не трябва да изглеждаме така, за мен е обидно", добави той.

"Не знам дали си мислят, че са сигурни за мястото си, защото обявих, че няма да се прави селекция. Надявам се да не мислят. Искам да оздравеят всички, за да имаме оптимален състав. В момента видяхте с каква формация в защита играхме. Никога не бихме играли така".

"Когато ни вкарат винаги е проблем. Фал е контузен, Кукула не е в оптимално състояние, но не може да се оправдаваме. Аз се надявам през другата седмица Фал да започне да тренира с топка. За началото на първенството няма да е в оптимално състояние. В първите няколко кръга няма да е пълноценен, но после смятам, че ще бъде в тонос", каза още старши треньорът на Берое.

Локомотив (Пловдив) разби Берое в контрола

Локомотив (Пловдив) разби Берое в контрола

С класически резултат