Наставникът на Берое - Димитър Димитров - Херо, имаше сериозни критики към своите футболисти след загубата с 1:3 от Левски и отпадането им на осминафиналите от турнира за Купата на България.

"Повратният момент беше голът, който допуснахме от фаул. Извиках на вратаря да пази своя ъгъл, той не ме послуша, направи крачка - мисля, че нямаше и фаул, но както и да е. Отборът ни не прилича на себе си от есента, не искам да се оправдавам, причините са обективни. Готов съм да си понеса отговорността. Знаете, че нямахме хора заради втората вълна от пандемията, играехме контроли с юноши, аз си нося отговорността. Казах вече за фаула, естествено и червеният картон повлия, не знам как да коментирам действията на Охене.

Левски се класира на четвъртфинал за Купата на България след победа над Берое с 3:1

Звезден Найджъл Робърта класира Левски на четвъртфинал за Купата на България

"Сините" показаха характер и обърнаха Берое за важния успех с 3:1

Не съм говорил още с него, но каквото и да ми каже, аз видях с очите си - да, имаше задържане от страна на защитника спрямо него, което не се свири, но това не оправдава действието му. Вярвам, че този отбор има потенциал, но много обстоятелства ни попречиха да покажем това, на което сме способни. Остави ни да гоним място в призовата тройка.

Тежко ще ни е срещу Лудогорец, малко ни е времето за възстановяване, техните футболисти ще са по-свежи, ние играхме с основния състав. Приемам го като лична загуба, имахме огромно желание да спечелим, разчитах, че днес отборът ще покаже по-друго лице от това".