Треньорът на Берое Димитър Димитров даде мнението си за поредната загуба на своя тим. Старозагорци отстъпиха с 0:1 при гостуването си на Арда.

"Не мога да кажа, че съм недоволен от играта. Не заслужавахме да загубим. Не помня колко положения са имали Арда. От статично положение пак получихме гол.

За сетен път губим от статично положение. Знам причините и грешките в това позициониране, но трудно можем да реагираме на тези неща. Фалът е излишен, окей, но във футболът има много такива, но при 50 метра летеж на топката и неразчетено излизане, тръгване и спиране - това костваше гола. Минутка на загуба на концентрация. Като сложим и нереализираната дузпа. Като поведение и игра стояхме по-добре, но за съжаление отново загубихме", заяви Херо.

"Мартин Камбуров изигра цял мач предния кръг, той не е на 20 години. Използвах двама нападетели, нямаше как да използвам двама еднотипни. Като поведине и начин на игра няма как да бъда недоволен. Не заслужавахме да загубим, но във футбола го има това нещо.

Момчетата няма как да се чувстват добре при такива резултати. Изпаднахме в такава дузпа. не искам да коментирам причините, защото ще звучи като оправдание. Хората не ги интересува те гледат само резултатите и виновниците сме ние треньорите.

Лесни противници няма. Тази година отборите са много равностойни. Ще бъде тежък мач с Царско село, като сложим и наказанието на Макута, който ако не се лъжа получи пети жълт картон", каза още Димитров.

"Не искам да коментирам темата с моя договор", отговори лаконично треньорът на заралии, чийто договор изтича лятото.

Арда победи Берое с 1:0

Арда удари Берое и задълбочи кризата при заралии

Тонислав Йорданов вкара единствения гол в мача