Наставникът на Берое - Димитър Димитров призна, че подадената от него оставка преди дни е била породена заради слабото съдийство в българския футбол. Ето какво каза още той след равенството срещу Локомотив (Пд) в efbet Лига.

"Закономерен резултат, първото полувреме за нас беше по-добре, отпаднахме малко през втората част, футболът страдаше, заслужен резултат на фона на показаното. Един футболист трябва да мисли в наказателното поле, имаше нарушение, но трябва да се мисли, но умората им пречи да мислят.

През втората част не ни достигна класата при последното подаване, но като цяло, като мотивация и агресия направих най-доброто от моя състав, което можех, не ни стига кондицията в последно време.

В 4 мача бяхме грубо ощетявани, ако беше нормално съдийството можеше да вземем още точки, търсим причините в себе си и отбора, ако беше обективно съдийството нямаше да се говори за тази криза. Никой не вярва в съдийството, трябва да бъде по-коректно, притесняват се играчите от некоректно съдийство. Трябва да оправим нивото си, ще го направим чрез контролни срещи, с мач на мач ще играем по-добре, тъй като подготовката я пропуснахме поради корона кризата.

Исках да си хвърля оставката заради съдийството. Минали са много хубави и лоши моменти, чувствам се, че имам силите и възможността да работя още на добро ниво. Надявам се, нещата да се решават само на футболния терен, да го видя това. ЦСКА са с изграден стил, надявам се, късметът и щастието да са на наша страна и да спечелим".

Локомотив (Пд) и Берое завършиха 1:1 в двубой от efbet Лига

Силно второ полувреме не помогна на Локо (Пд) за пълен обрат срещу Берое

Мартин Камбуров с гол №249 във футболния ни елит