Старши-треньорът на Берое Александър Томаш може да разчита на всичките си футболисти за гостуването на Верея от третия кръг на Първа лига.

Томаш определи група от 19 играчи за мача срещу Верея, а един ще отпадне от състава в последния момент.

"Отборът трябва да излезе пределно мотивиран, защото такива мачове се печелят с хъс и мобилизация на всяко ниво. Нашият отбор има нужните футболни качества и достойнства да победи, но трябва да бъдем искащи, концентрирани и желаещи победата още от първата минута. Това ще бъде мач, в който ние сме фаворити на хартия, но в съвременния футбол това не означава нищо. Ще подходим с нужното уважение и сме наясно, че бъде труден двубой, но ние сме готови и амбицирани да спечелим, защото Берое винаги играе за победа", споделиха от треньорския щаб преди срещата.

Ето групата на Берое за мача: Душан Перниш, Георги Аргилашки, Милен Желев, Камен Хаджиев, Ерол Алкан, Матеус Леони, Георги Ангелов, Александър Василев, Меска, Иван Бандаловски, Иван Минчев, Борислав Цонев, Рубен Бригидо, Вандерсон, Мартин Райнов, Алекандър Цветков, Мартин Камбуров, Драгош Фирцулеску и Алфредо.

Берое срещу известни български актьори в благотворителен мач

Берое срещу известни български актьори в благотворителен мач

Срещата е на 9 септември