Събитията в Берое извън предствянето на футболния терен продължават да са на приливи и отливи. Собственикът Ернан Банато тъкмо направи един добър ход и веднага последва лош.

Босът, който в момента се е установил за по-постоянно у нас, бе започнал да чисти дългове и вече на вратата чукат нови. Заралии още очакват заплатите си за месец декември.

От щаба на Берое: Играхме като равен с ЦСКА, червеният картон ни обърка

От щаба на Берое: Играхме като равен с ЦСКА, червеният картон ни обърка

Тренирахме обръщане на мач, казва асистентът Алехандро Сагерас

Интересното е, че на 25 февруари бе падежът на възнагражденията за януари. Така в момента под Аязмото са с по две заплати назад. Уверенията на ръководството са, че тази седмица тези за декември ще бъдат направени и това ще се случи в дните преди мача с Черно море.

Двубоят с варненци е в събота под Аязмото. Общината бе ударила едно рамо на Банато по отношение на задълженията към НАП, за да може клубът да не остане без лиценз.

Берое стартира кампанията през пролетта с три поредни загуби и без отбелязано попадение - 0:3 от Славия, 0:2 от Лудогорец и 0:3 от ЦСКА. Тимът е далеч от представянето си през есента, което бе изненадващо и бяха натрупани цели 7 победи при 4 равенства.