Старши треньорът на Берое Ферарио Спасов коментира победата с 4:0 над Дунав.

"Малко странен мач с оглед, че играхме на празни трибуни. Победата беше важна за всеки един от отборите. След като поведохме, не направихме достатъчно да изглеждаме по-стабилно в линиите, но това го отдавам на дългата пауза. След почивката момчетата се успокоиха и направихме силно второ полувреме. Закономерно спечелихме".

"За мен най-важното е да няма напрежение в отбора. Предстоят ни шест много важни мача срещу много добри съперници. В никакъв случай не трябва да сънуваме първа шестица. Сега стартирахме добре, но противниците са всички от първата шестица и ако спечелим повече точки ще видим дали заслужаваме да сме там", добави Феро.

 Веселин Великов: Мачът свърши с червения картон

Веселин Великов: Мачът свърши с червения картон

"Първото полувреме нашият отбор игра много добре"

"Отборът игра добре. Имаме пропуски, ние ги виждаме. Новите загатнаха за много добър потенциал. Изглеждаме по-добре като отбор, това си пролича днес. Трябва да запазим това темпо. Пред Берое предстоят добри дни".

"В момента отборът е окомплектован много добре, това е групата. Атмосферата е много добра. Не може да очакваме вече нови играчи. С тези ще завършим сезона", добави Спасов.