Бившият футболист на Локо(Сф) и Берое и сегашен служител в рекламния отдел на старозагорския тим Ваня Джаферович сподели пред колегите от  Sportonline.bg какво очаква от предстоящия мач на беройци като домакини на Локо(Пд).

„Бием Локо(Пд) и със сигурност сме в шестицата. Три точки срещу пловдивския отбор ще ни направят мачовете като гост на ЦСКА и като домакин на Локо (Сф) по-спокойни", заяви Джаферович.

„Смятам,че няма кой да ни измести от първите шест ако сега вземем победа защото другите претенденти няма да спечелят всичките си мачове", смята Джаферович.

„Разбира се за мача с Локо(Пд) няма да излезем в никакъв случай отпуснати. Най-малкото защото те показаха в първия четвъртфинал за Купата на България с Локо(Сф) много добра игра и, че са отбор който умее да използва положителната инерция. А Берое ще иска да покаже,че загуби незаслужено в Разград от Лудогорец когато в началото на мача бяхме оставени да играем с десет души. В края на срещата имахме шанс да изравним и да се класираме напред. Но това е минало. Сега трябва да се съсредоточим върху мача с Локо(Пд) който се явява много важен за запазване на мястото ни в шестицата", допълва Джаферович