Димитър Димитров коментира представянето на Берое след рестарта на футбола у нас. Ето какво каза треньорът на старозагорци в ефира на "Диема":

Снимка 470581

Източник: LAP.bg

"В последните два мача показахме добро лице и всички го оценяват. В града ме спряха много хора, като дори някои от тях казаха, че това им се струва по-добре от шампионския отбор на Берое.

Трябва да се стремим да сме постоянни. Резултатите са в следствие на играта, но мен ме радва стилът в момчетата. Надявам се, че с тези игри, които показваме, то за в бъдеще да върнем повечето фенове отново на стадиона.

Стара Загора е футболен град и това е мечтата ми - стадионът да е пълен.

Берое плаща на новите футболисти заплати като за Втора лига

Берое плаща на новите футболисти заплати като за Втора лига

Справка показва, че такива са случаите на Алиун Фал и Стив Фуртадо

Не съжалявам, че победихме Черно море. В противен случай щяхме да бъдем упрекнати, че не играем феърплей. Вътрешно ме е яд, че скъсяха с 50% мачовете, а нашите шансове също с толкова намаляха.

Във втората осмица шансовете ни щяха да са много по-големи за бараж в Лига Европа, но аз съм един от хората, които се борят за чистота и феърплей във футбола. Дилема нямаше при мен, исках да играем и да победим. Вътрешно знаех, че нашите шансове във втората осмица са по-големи.

Ако бяха десет мача в Топ 6, на фона на потенциала, който имаме, смятам, че имахме реални шансове да се борим за местата в Лига Европа", казаХеро.

Берое уреди Гай и за следващия сезон

Берое уреди Гай и за следващия сезон

Под наем от Брага