Треньорът на Берое Димитър Димитров бе доволен от представянето на своя отбор при победата с 2:1 над Левски. 

"Днес постигнахме победата с характер, желание и воля. Този цикъл от мачове в рамките на 14 дни да изиграем пет мача ни хвана в най-неподходящият момент. Ще изиграем всички мачове без сили, а само с морална подтовка от футболистите. Днес трябваше да спечелим мача дори с цената на грозна игра и това стана", започна Херо.

"Дъждът беше допълнителен минусов бонус. Някои футболисти нямаха сили да ходят и на преден план трябва да е характерът на момчетата. Качество в играта? Не можем да говорим за такова - нямаме сили да ходим. Проблемът е, че не сме подготвени. Въпреки че загубихме мача с ЦСКА 1948, не заслужавахме, но това е футболът и го приемаме. Трябва да излезем с характер от този цикъл. Ние нямаме време да тренираме нормално и да се готвим. Имахме 13-14 заболели и ще се опитаме да изкараме срещите".

"Сменихме Кукула, който отдавна "свърши горивото" отдавна, но го търпяхме. Искахме да сгъстим средната третина в нашата игра, но поведението ни не беше добро. Ако говорим за днес, Фуртадо може много повече от това, което направи. Той не бе в карантина и има повече сили и динамика, а днес не го видях. Има качества и възможности да ги покаже. Разчитаме на 4-5 човека, които не боледуваха, да изнесат мачовете. Мисля, че сега проблемен мач ще е с Ботев Пловдив. Трети мач и времето е малко до него и смятам, че ще е още по-трудно с тях", завърши треньорът на Берое.

Берое победи Левски с 2:1 в мач от efbet Лига

"Синя" мъка без край, Берое отново победи Левски

Алиун Фал с два гола за успеха на заралии