Треньорът на Берое Димитър Димитров коментира победата с 1:0 над Арда в контролна среща. 

"Малко по-доволен съм от първата контрола. Не за това, че спечелихме, а защото имаше повече динамика и скорост в нашата игра. Като цяло сме далече още от истината", сподели Димитров.

"Следващата седмица смятам да намалим натоварванията и да има повече свежест. Мисля, че във физическо отношение ще бъдем малко по-добре, но игрово сме изостанали доста. То няма как да е по-различно, след като два месеца и половина не сме играли и не сме тренирали. Трябва да се стараем и да няма оправдания от такъв вид", добави той.

"В общи линии съм наясно със състава, но трябва да давам шанс на всички. Охене е далече от своето оптимално състояние. Трябва да му даваме шанс малко по-малко, за да може да набира. Лошото е, че няма и контролни срещи, а са само официално. Трябва да му дадем повече шанс. Останалите хора трябва да трупат повече с всеки изминал ден", допълни треньорът на Берое.

"Като бройки сме малко. Ние сме 15 човека и няма с кой повече да се разделим. Трябва да добавяме вече. И зимата се разделихме с футболисти. Не успяхме да набавим нужните хора, особено като крайните полузащитници. Ще търсим в това направление, но това ще стане след тези 7-8 кръга, които се изиграят", каза още Димитър Димитров.

Берое излъга Арда, Камбуров развали дебюта на Белия

Берое излъга Арда, Камбуров развали дебюта на Белия

Нападателят вкара единствения гол в срещата