Димитър Димитров заяви пред "Меридиан мач", че Берое не е фаворит в сблъсъка с Левски в понеделник.

"Няма как някой да бъде фаворит на "Герена". Левски си е Левски и срещу него никога не е лесно, в каквото и състояние да се намира. А и не виждам какво толкова се е променило при тях.

Колко титуляри им ги няма от миналия сезон? Ама наистина титуляри. Не такива като Мазурек. Реално ги няма Тиам, Горанов и Мартин Райнов. Живко Миланов не го броя, защото той отдавна не играе.

Левски с ново попълнение до края на следващата седмица?

Левски с ново попълнение до края на следващата седмица?

Това се налага заради трансфера на Горанов

Като гледам, при нас проблемите не са по-малко. Душан Перниш няма да играе заради дисковата херния. Кукула не е картотекиран, Килиан се контузи още на пробите. Чакахме евентуално Ахмед Туба да се върне, но явно няма да се върне и той. Така че при нас, както виждате, проблемите не са по-малки, отколкото при тях.

Кийлън Лебон ще пропусне гостуването на Левски

Кийлън Лебон ще пропусне гостуването на Левски

23-годишният французин получи контузия в самото начало на контролата срещу Етър

Все още ни трябва един външен халф и един нападател. Търсим само свободни агенти. След моето идване, а и доста преди това пари за трансфери не се дават.

Още не мога да съм категоричен преди да съм видял новите попълнения във водещите отбори. Но като гледам, Лудогорец и ЦСКА пак са фаворити. Надявам се Берое да се представи много по-добре и да сме по-нагоре от миналия сезон", пожела си Херо.