Треньорът на Берое Димитър Димитров говори пред "Мач Телеграф" за предстоящия мач с Лудогорец в Разград. Ето какво каза опитният специалист:

"Естествено, че ни чака много тежък мач. Играем с шампиона в последните девет години. Колкото и да е трудно, ще се опитаме да победим и в Разград. Но ще съм доволен и на равенство. Би било твърде високомерно ако кажа, че само три точки от гостуването в Разград ме удовлетворяват.

Карлос Охене е готов за игра

Карлос Охене е готов за игра

Африканецът пребори мускулната си травма

Не съм вярвал и мислил, че ще бъдем първи след шест кръга. Единственото, в което бях сигурен е, че ще играем добре, защото още в края на миналия сезон показахме много добри игри и че имаме голям потенциал. Просто времето и съкратения формат не ни стигнаха за по-високо класиране още тогава. Що се отнася до този сезон - за титла никой не мисли при нас. Моето желание е да играем в Европа през следващия сезон. Ръководството конкретни цели не ни е поставяло.

Душан Перниш все по-близо до изхода в Берое

Душан Перниш все по-близо до изхода в Берое

С оглед доброто представяне на Християн Василев и резервата Генадий Ганев, е малко вероятно словакът да продължи със "зелено-белите"

Да си призная до известна степен бях изненадан от това, което видях в предния кръг в мача мача между ЦСКА и Лудогорец. Толкова много положения пред вратата на разградчани не бях виждал някой да създава. Ако ме питате това на добрата игра на ЦСКА ли се дължи или на по-слабата а Лудогорец - според мен имаше и от двете неща. Не мисля, че отсъствието на Павел Върба на пейката е повлияло. Станислав Генчев също вече ги е водил и постигна добри резултати. Категоричен съм, че като имена и въобще като потенциал, Лудогорец е по-силен от миналия сезон. Оттогава дойдоха доста хора, които все още не са сработени добре и това дава отражение на играта им. Периодът, в който аз бях в Разград, не искам да коментирам. Тогава отборът също беше много силен, играчите бяха от доста години заедно, Мисля, че още тогава беше назрял моментът за обновяване, но те избраха да го направят по-късно. Март месец и ние бяхме с много нови и също нещата не бяха перфектни още от началото, но се радвам, че сравнително бързо новите се адаптираха", заяви Димитров пред "Мач Телеграф".

Димитър Димитров за назначението на Сватбата: Ужас, не ми се мисли!

Димитър Димитров за назначението на Сватбата: Ужас, не ми се мисли!

Ивайло Стоянов ще ръководи Лудогорец - Берое