Треньорът на Берое Димитър Димитров бе бесен след отпадането от осминафиналите в турнира за Купата на България от втородивизионния ЦСКА 1948. Старозагорци загубиха с 3:4 у дома. 

"Основната причина са нашите грешки. Безобразно поведение, обидно поведение в защита. Бяхме надиграни елементарно в елементарни ситуации.

Вината е основно в нас, но имаше нюанси и в съдийстовото.

Не е сериозно обаче да коментираме съдийството, при положение, че си допуснал 4 гола. Имаше дузпа за нас. 

Колкото и да са изцедени играчите ми няма извинение. Ясно е, че играят едни и същи, но няма извинение. Аз искам да се извиня от мое име на феновете и ръководството за това поражение. 

Запознавам се в движение с играчите. През зимата ще реагирам. Няма никаква подценяване. Става въпрос на ниво и класа за съжаление на отделни играчи, които нямат необходимите за Берое. Мартин Камбуров беше изморен. Той е на 40 години и е трудно да възстанови за два дни. Лично той ме помоли да не почне, но е на разположение да влезе, ако се наложи, както и стана. Чужденците, които са тук, са перманентно контузени. Нямам представа какво им е. Наложи се Виктор Генев да влиза нападател в края на мача. Той е централен защитник, а го пуснахме да играе център нападател.

Не е само в днешния мач, аз исках да се запозная с играчите, когато работиш с тях можеш да ги опознаеш от всякакъв характер. Има играчи, които не отговарят на класата на Берое. Ще търсим варианти на различни постове. Берое не трябва да играе, така както го прави сега, а по коренно различен начин.

Играчите нямат право да нямат мотивация. Как да подценяват мачовете за първенство, след като отпаднаха от Купата?", заяви Херо.

ЦСКА 1948 победи Берое с 4:3 като гост за Купата на България

ЦСКА 1948 хвърли бомбата за Купата на България, "червените" шокираха Берое насред Стара Загора

Столичният тим се наложи с 4:3 над заралии