Още няколко футболисти напуснаха Берое, след като не се разбраха с ръководството на клуба за нови договори. От днес свободни агенти са Даниел Генов, Серкан Юсеин, Мирослав Енчев и Джунейт Али, пише БЛИЦ.

Не е тайна, че Берое закъса доста с финансите след оттеглянето на ТЕЦ "Марица-Изток" 2. През следващия сезон целта пред тима ще бъде да запази мястото си в Efbet Лига.

Треньорът Петър Хубчев ще разчита главно на млади български футболисти, които са навити да играят срещу скромно заплащане. Двама от досегашния състав се навиха да подпишат нови договори и остават - Симеон Мечев и Георги Динков.

Броят напуснали обаче ще набъбне, тъй като се очаква и чужденците да си тръгнат. Вече се писа, че Джонатан Перейра, Кийлън Лебон и Стив Фуртадо са пред преминаване в ФК ЦСКА 1948. Алиун Фал и Абубакар Тунгара също са апетитна хапка за много отбори и едва ли ще останат в Стара Загора. По-рано пък бяха освободени Умар Камара и Амит Битон.

До момента Берое договори две попълнения - Спас Георгиев от Пирин (Благоевград) и Лукас Мартинс от вече несъществуващия Царско село.