Ръководството на Берое все още не е обсъждало дали досегашният директор на школата на "зелено-белите" Иван Цветанов ще запази поста си. Това съобщи в интервю за Радио Стара Загора председателят на "Сдружение за подкрепа на футбола Берое" адвокат Светослав Миневски.

"Мисля, че някъде по това време изтича договорът на г-н Цветанов. Не мисля, че има хъса и амбицията, дали е двустранно или не, да се продължат тези отношения. Отзивите за г-н Цветанов са много положителни, че си върши работата, но на този етап не сме обсъждали въпроса".

Берое може да се окаже без дублиращ отбор

Берое може да се окаже без дублиращ отбор

Това разкри адвокат Светослав Миневски, председател на УС на Сдружението, което взе акциите на клуба

В случай, че се стигне до вариант за нов директор от клуба обмислят провеждането на конкурс. "Точно както се правят конкурси. Пуснахме една анкета сред родителите на децата, които тренират в школата, за да прецизираме тяхното мнение и впечатление от работата на треньорите в школата. Защото иначе изпадаме в самозаблуда. Чуваме едно-две мнения от родители, едно-две мнения от нашия персонал, но се оказа, че мнения, които сме събирали досега за определени треньори се разминават с впечатленията на родителите", допълни адвокат Миневски.

"Всички треньори ще минат горе-долу на минимално възнаграждение в новите договори. Те може да вземат повече от щата на мъжкия отбор, ако си ги изкарат от таксите на децата. И да покажат работа", коментира още адвокат Миневски.