Берое пусна в продажба билетите за домакинството си на Лудогорец от efbet Лига. Срещата е насрочена за 9 април от 17:30 часа на стадион "Берое".

"Призоваваме всеки желаещ да помогне на клуба да закупи билет/и за срещата! Очакваме и се надяваме на вашата подкрепа на стадиона в събота! Освен това напомняме, че е открита и дарителска банкова сметка към СНЦ "Сдружение за подкрепа на футбола - Берое", която е още една възможност да бъде подпомогнат любимия клуб. Сметката е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК

Цената на билета за мача ще бъде 10 лв., независимо дали той е закупен в предварителна продажба или в деня на срещата!

Билетите за VIP зоната са по 40 лв. , включително и за деца!

Молим всички зрители да спазват всички изисквания за безопасност:

- Да бъдат разположени през 2 седалки един от друг

- Да спазват дистанция на входовете и касите пред стадиона

- Да избягават струпването на хора пред и около стадиона преди и след двубоя.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА

Билетите за мача са в предварителна продажба и на всички каси на eventim в страната. Там се продават всички видове билети. За този двубой е предвидена и онлайн продажба с опция print@home. Можете да отпечатaте своя билет у дома и да го използвате за вход на стадиона. Може да закупите своя билет онлайн ТУК.

БИЛЕТИ СЕ ПРОДАВАТ И В ОФИЦИАЛНИЯ МАГАЗИН НА БЕРОЕ!

Съветваме всички привърженици да се възползват от предварителната продажба на билети, за да се улесни достъпът до стадиона и се избегне струпването на хора по касите минути преди началото на двубоя!!!

Местата, посочени на билета няма да се спазват, но отново молим да се спазва изискването за отстояние от две седалки!

Входът за деца до 12 години е свободен, но всички лица до 16 г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация", съобщават в официалния сайт на старозагорци.