Халфът Иван Минчев напуска Берое след края на сезона. Това обявиха от клуба. Полузащитникът имаше договор със заралии за още една година, но се разбра с ръководството на "зелените" той да бъде разтрогнат. 

Ето какво написаха от Берое: 

Днес Иван Минчев ще изиграе последния си двубой за "Берое". Халфът има договор с клуба за още една година, но постигна споразумение с ръководството на "зелено-белите" той да бъде прекратен с края на настоящия сезон. Причините за решението на Минчев са лични и семейни.

Ръководството на клуба благодари на Минчев за професионализма, коректността и за съвместната работа и му желае успех занапред! До този момент Минчев има 88 мача за "Берое", в които реализира 9 попадения.

Ето думите на Минчев след взетото решение:

"Първо бих искал да благодаря на феновете на Берое за всеотдайността и подкрепата, която оказаха в тези три години, през които бях част от този клуб. Клуб, с който се разделям с тъга и определено оставил отпечатък в мен. Благодаря на ръководството, спортно-техническия щаб и на моите колеги за разбирането, прoфесионализма, доверието, което имат към мен и съвместната ни работа. Имахме радостни и трудни моменти, но винаги бях воден от желанието ми за победа на терена и успехи за Берое. Решението, което взех определено бе много трудно и е по лични причини.

Бих искал да пожелая на всички да бъдат здрави, да продължават да обичат своя отбор и постигнат много успехи, които клуб като Берое определено заслужава!

Благодаря ви за всичко!"

Берое привлича още четирима нови

Берое привлича още четирима нови

Старозагорци не се оплакват от липса на финанси