Берое организира специално събитие под надслов "Да аплодираме Камбуров в Храма" за предстоящия последен домакински мач от настоящия сезон. Голмайстор номер 1 в историята на българския футбол Мартин Камбуров ще бъде специален гост на "зелено-белите" по време на двубоя с Локомотив Пловдив в петък. Нападателят сложи край на своята блестяща кариера по време на зимната пауза и сега отново ще има възможност да бъде посрещнат от беройските фенове.

По този повод клубът е подготвил няколко изненади, както за Камбуров, така и за всички привърженици. Една от тях е специална томбола с награди, чрез която ще имате още една възможност за подкрепа на клуба.

В продажба вече са специални талони за участие в нея, които са на цена от 5 лв., а изтеглените победители ще получат беройска тениска с автограф от голмайстор номер 1 в българския елит. Няма ограничение в броя на закупените бройки за участие. Печелившите ще бъдат изтеглени на полувремето на двубоя с Локомотив Пловдив. Продажбата на талони за участие приключва в 18 ч. на 13 май.

Талоните вече са в продажба на всички каси на eventim в страната. Талонът за участие в томболата не важи за вход на самата среща! Може да закупите своя талон за участие онлайн ТУК

"Очакваме ви на мача в петък! Да аплодираме Камбуров в Храма", написаха от клуба.

Берое пусна билетите за мача с Локомотив (Пловдив)

Берое пусна билетите за мача с Локомотив (Пловдив)

Срещата е в петък