Спортният директор на Берое Валентин Грудев заяви, че в клуба са доволни от продажбата на Рубен Бригидо в казахстанския Ордабаси. Шефът допълни, че се очаква развитие относно изходящия трансфер и на Ибрахима Конте. Ето какво още каза той пред колегите от dsport:

"След изиграните контролни срещи в Турция срещу Ордабаси и Лехия (Гданск), Рубен Бригидо бе поискан и от двата отбора. Те проявиха интерес към него. След проведени разговори относно продължаването на договора му с нас, в крайна сметка не се стигна до разбирателство. Неговият договор изтичаше след четири месеца на 31 май и взехме решение да продадем футболист. Съобразихме се с неговото желание и го продадохме в Ордабаси".

"В предвид, че договорът му изтичаше след четири месеца сме доволни, че взехме нужните средства от преминаването му в Ордабаси. Доволни сме от тази сделка".

"Може да се стигне до поне още една продажба. Конте има дългосрочен договор с нас и е съвсем друг начин на преговори. Чакаме развитие и в тази насока", добави той.

Берое продаде свой основен футболист в Казахстан

Берое продаде свой основен футболист в Казахстан

Вижте за кой играч става въпрос