Треньорът на Берое Александър Томаш е отклонил две предложения от клубове от върховете на българския футбол през лятото, твърди вестник "Тема Спорт".

Според изданието Томаш е отказал категорично първото предложение, което му било отправено през май в телефонен разговор. Второто е било отправено от друг клуб през юли и е оставено с отворен край, като може да настъпи развитие в паузата за националните отбори. Томаш има записана неустойка в договора с Берое и клуб, който го иска преди изтичането му, трябва да плати.

Вандерсон на разположение на Берое за мача с Царско село

Скритият коз на Берое за мача с Царско село

И Ангелов готов за игра

40-годишният Томаш е най-проспериращият млад треньор у нас. Той води втородивизионният Банско, след което направи фурор с Верея, а от малко над 2 години е начело на Берое. В Стара Загора Томаш има голямо влияние по спортно-технически и селекционни въпроси и няма намерение да отстъпва от вижданията си, където и да отиде.

В момента той е амбициран да изведе Берое до участие в евротурнирите. Заралии са се прицелили в третото място в първенството и спечелването на Купата на България.

Над 180 деца получиха безплатна екипировка в Берое

Над 180 деца получиха безплатна екипировка в Берое

Малките таланти имат възможност да се почувстват като звездите от първия тим