Треньорът на Берое Александър Томаш коментира контролата срещу Локомотив Пловдив, завършила при резултат 3:3. Специалистът заяви, че трябва да се вдигне самочувствието на отбора.

"Получи се добра проверка, с динамика, голови ситуации. Това, което аз искам да видя в последните 30 метра мисля, че се случи особено през първото полувреме. Доволен съм. Дадохме шанс на някои от младите момчета. Неприятното е, че от 3:0 допуснахме 3:3. Тук се калява характер и воля. Истината е, че на младите момчета им трябва още доста.

Снимка 327067

Източник: LAP.bg

Това, че допуснахме три гола не е хубаво. Трябва да се работи. Истината е, че не се намираме в добър психологически момент. Това също се отразява върху играта на отбора. Когато ние отбелязахме гол, а особено след втория видяхте как футболистите си подават и изнасят топката. Трябва да поработим в това отношение.

Снимка 376108

Източник: LAP.bg

На първо време трябва да вдигнем самочувствието на отбора, за да може да се противопоставим на добрите отбори от първата шестица. Трябва от всеки един мач да вземем максимума, за да може да си върнем увереността. Ще търсим повече конкретика. Трябва да излезем с чест и достойнство от тези мачове в първата шестица", каза Томаш.