Старши треньорът на Берое - Александър Томаш, говори пред клубния сайт след първата контрола на тима, загубена от Академия Пандев с 0:2. 

"Ние се намираме в период, в който търсим обиграване на състава. Доволен съм. Особено през първото полувреме създадохме доста ситуации. Лошото е, че контролирахме играта, а не успяхме да отбележим. Една грешка при изнасянето на топката и ни вкараха гол, което показва, че трябва да работим, но не съм притеснен от това. За мен беше много важно да видя момчетата, днес ни е 8 ден, откакто сме се събрали", заяви Томаш.

"Данните, които получих след мача също са добри. Естествено още не сме в оптимална форма, но с течение на тези две-три седмици, които остават мисля, че няма да имаме проблем.

Щом сме привлекли Ненов и Цанков значи те имат нужните качества. Надявам се, че по най-бързия начин ще се адаптират.

Не е лесно, но работим много по селекцията. Няма да позволим на никого да ни извива ръцете, а точно това се случва в този момент. В контакт сме с двама души. Какво ще се случи, ще покаже времето", добави още треньорът на старозагорци. 

"Никита Баранов и Охене до края на седмицата ще подновят тренировки. При Вандерсон има възпаление на другия крак, което е нормално. Все пак щади контузения. При Георги Ангелов проблемът беше психологически, но съм доволен от неговото подобрение", заяви 40-годишният специалист относно контузените в отбора. 

"Имаме още две контроли, които са на 100% уредени. Търсим съперник за събота, но ако не намерим просто ще направим една тренировка", завърши Томаш. 

Берое загуби от Академия Пандев първата си проверка  в Банско

Берое загуби от Академия Пандев първата си проверка в Банско

Двубоят се игра на терените на "Евима футбол"