Беласица излиза срещу последния в Югозападната Трета лига Велбъжд (Кюстендил) в междинния 31-ви кръг. При успех петричани ще оглавят класирането, тъй като двубоят на Марек с Банско бе отложен за 19 май заради полуфинала за Купата на АФЛ.

Днес дупничани срещат в него Дунав Русе във Враца. В последния кръг Бела победи драматично с 4:3 у дома Надежда Доброславци, като 5 минути преди края губеше с 2:3.

"Напрежението отново ни дойде в повече и доведе до липса на концентрация най-вече в защитния вал. Ясно е, че всички, независимо от мястото в класирането и целите, които преследват, ще скачат срещу нас на 120 процента. Спечелихме единия от 5-те финала, които ни предстоят. Ще си поговорим сериозно с момчетата. Иначе съм доволен от футболистите за резултатния щурм в края, играл съм много мачове и знам, че е изключително трудно да обърнеш резултата, след като си изоставал 5-6 минути преди края", коментира сърбинът, цитиран от "Тема спорт".

От Беласица: За всеки истински привърженик трябва да бъде ясно, че агресията и саморазправата единствено вредят

От Беласица: За всеки привърженик трябва да бъде ясно, че агресията и саморазправата единствено вредят

Отново нашият призив е да се сложи край на подобни деяния!

Друг от преследвачите на лидера Марек - Вихрен Сандански, приема Пирин Разлог и при успех също ще излезе пред него. В последния кръг на 29 май дупничани са домакини на Вихрен.