Трансферната сага на Байерн Мюнхен с нападателя на Тотнъм Хари Кейн изглежда ще продължи, след като германският вестник "Билд" съобщи днес, че решението е отложено.

Британското издание "Телеграф" разкри, че шампионите на Бундеслигата са поискали от Спърс да приемат окончателна оферта за английската звезда преди полунощ в петък.

Всички участващи страни са имали интерес въпросът да бъде решен възможно най-бързо, но преговорите вероятно ще продължат.

Според медиите, "шпорите" очакват трансферна сума от поне 100 милиона евро за водещия си голмайстор. Телевизионните канали "Скай" и "Билд" обявиха, че Байерн е увеличил офертата си тази седмица и сега е готов да похарчи рекордна за клуба сума за 30-годишния капитан на Англия.

Байерн с рекордна оферта за Хари Кейн

Байерн с рекордна оферта за Хари Кейн

Баварците с пореден опит да изкушат Тотнъм

В случай, че клубовете не постигнат споразумение, Кейн вероятно ще изпълни договора си с клуба от Лондон и след това ще може да напусне Тотнъм като свободен агент през юли 2024 година.

Нападателят отдавна отхвърли предложението за удължаване на контракта. Според информациите, собственикът на Спърс Джо Луис е инструктирал шефа на клуба Даниел Леви да продаде Кейн сега.

Сезонът на Тотнъм във Висшата лига започва на 13 август с гостуване на Брентфорд. Сезонът в Бундеслигата за Байерн стартира седмица по-късно.