Халфът на Реал (Мадрид) - Тони Кроос даде мнението си за освобождаването на Юлиан Нагелсман от треньорския пост в Байерн (Мюнхен).

Бившият играчи на баварците направи това в подкаста "Einfach mal luppen", който излъчва заедно с брат си Феликс, който е бивш професионален футболист и игра за отбори като Ханза, Вердер и Унион (Берлин).

Полузащитникът на мадридчани даде да се разбере, че не смята за правилен начина, по който са действали шефовете на Байерн.

"Ако това е, което те мислят в спортно отношение, тогава да продължат", каза полузащитникът на Реал Мадрид.

"Но за момент ми дойде да им повярвам. Колко много го подкрепяха. Допреди една седмица. Това не беше нормално. В миналото вече е имало по-добри резултати и повече критики, но този път всички застанаха единно зад него", обясни Кроос, намеквайки, че отношението от страна на баварския гранд не му се е сторило правилно.

Особено впечатление на Кроос са направили думите на президента на клуба Херберт Хайнер, който дни преди уволнението беше определил Нагелсман като "дългосрочен проект": "Той го каза както никога досега. За момент дори му повярвах", казва халфът на Реал Мадрид.

Тухел натиска играчи на Челси да се присъединят към Байерн

Тухел натиска играчи на Челси да се присъединят към Байерн

Иска Мейсън Маунт