Байерн (Мюнхен) може да се раздели с някои от настоящите си футболисти. Сред спряганите за трансфер са Никлас Зюле, Корентен Толисо, Буна Сар, Кингсли Коман и Микаел Кюзанс. 

"Abendzeitung" направи разработка, в която внесе яснота какво е положението при възможните изходящи трансфери на "Алианц Арена". 

Челси има интерес към Никлас Зюле, но все още не е отправил оферта. Защитникът първо иска да проведе разговор с Юлиан Нагелсман, след което ще мисли за бъдещето си. Двамата работиха заедно в Хофенхайм. Не е изключено да се стигне и до подписване на нов договор от германския национал. 

Интерес към Толисо има от страна на италианските грандове Интер и Ювентус. Байерн няма против да се раздели с халфа и е много възможно да го продаде това лято. 

Агентът на Коман Пини Захави иска заплатата му да бъде увеличена. Френският национал има договор за още един сезон, но Байерн отказва да удовлетвори претенциите му. Коман е желан от Манчестър Юнайтед. "Червените дяволи" уредиха Джейдън Санчо, но е много вероятно да отправят оферта и за крилото на баварците. 

Микаел Кюзанс игра под наем в Олимпик (Марсилия) през миналия сезон. Халфът иска да се докаже при Нагелсман, но ще му е трудно предвид конкуренцията в средата на терена. Байерн би се разделил с него при подходящо оферта.

Германският шампион иска да продаде и Буна Сар. Към момента обаче няма никакъв интерес към десния бек. Един от проблемите е, че защитникът печели добре в Мюнхен и има договор до лятото на 2024 година. Ако Сар бъде продаден, то ще бъде търсен нов десен бек. 

"Abendzeitung" добавя, че входящи трансфери в Байерн ще бъдат правени само при продажби.

Нагелсман: Треньорът на Байерн трябва да се вслушва в мнението на опитните играчи

Нагелсман: Треньорът на Байерн трябва да се вслушва в мнението на опитните играчи

"Футболистите тук не искат специален статут, а успехи"