Треньорът на Байерн (Мюнхен) Ханзи Флик даде пресконференция преди утрешното дерби с Борусия (Дортмунд). Мачът е на "Алианц Арена" от 19:30 часа българско време. 

"Ние имаме план за мача, който няма да разкрия. Ще се опитаме затрудним компактната защита на Борусия. Имаме огромно качество в атака, точно както и те. Освен това е важно да имаме и добра защитна линия. Всеки очаква с нетърпение мача", започна Флик. 

"Павар? Мога да го изключа за мача. След такава болест трябва бавно да увеличава натоварванията. Плановете са да е напълно готов за следващата седмица. Когато Томас и Серж се върнаха беше различно. Сега имаме по-широк състав. Не би било рисково да седне на пейката, но има други, които да го заместят. Очакваме Павар да се върне следващата седмица". 

Флик коментира и слуховете за отдаване под наем на Алекс Нюбел:"Това са неща, които дискутираме в клуба, не тук. Неговата гледна точка е правилна за него, но той знаеше какво го очаква в Байерн. Мануел Нойер е категоричният номер едно".

"Халанд е централният нападател, който всеки би искал - продължи наставникът. "Той изпитва огромен глад за голове. Бъдещето му принадлежи. Бърз е, силен физически, има силен завършек, както и манталитет.  Той е човек, за когото винаги трябва да внимаваме. Не трябва да му оставяме празни пространства". 

Джамал Мусиала: Целта ми е да се превърна във важен играч за Байерн

Джамал Мусиала: Целта ми е да се превърна във важен играч за Байерн

"Играя с най-добрите футболисти в света и се уча от тях всеки ден"