Байерн (Мюнхен) се готви за живот след Мануел Нойер. Опитният вратар ще бъде първи избор на вратата на баварския гранд още няколко години, а това лято в Мюнхен трябва да пристигне неговият наследник, който в близко бъдеще ще го замести на вратата.

Клубът проявява сериозен интерес към вратаря на Адерлехт, нидерландецът Барт Вербрюген.

"Байерн следи вратаря на Андерлехт Барт Вербрюген. Подготовка за живота след Мануел Нойер. Андерлехт иска над 10 милиона евро за нидерландеца и се надява да го задържи под наем след продажбата", пишат белгийските медии и допълват:

"Намерението на Байерн е да го пратят под наем, но може би дори на по-високо ниво от белгийското първенство. Все още обаче няма нищо конкретно, а английските клубове също проявяват интерес към вратаря."

Барт Вербрюген премина през младежката селекция на НАК Бреда. Той е в Андерлехт от 2020 г. и е смятан за един от най-талантливите млади вратари в света.

Припомняме, че Вербрюген имаше ключова роля за изхвърлянето на Лудогорец от плейофите в Лигата на конференциите, след като хвана всички дузпи на "орлите" в решителното надстрелване между двата тима във втория мач.

Майнц - Байерн 3:1 в Бундеслигата

Нов шамар за Байерн в ерата "Тухел" - загуба като гост на Майнц

Шокиращо поражение